×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Verzenden & volgen

VERWERKEN

De meeste artikelen worden binnen 24-48 uur na bestelling verzonden (weekends en feestdagen niet inbegrepen). U wordt op de hoogte gebracht als een item in uw bestelling niet beschikbaar is voor onmiddellijke verzending. Daarom kan de bestelling worden gescheiden in verschillende zendingen (zonder extra kosten) en kunnen artikelen die samen worden besteld mogelijk niet op dezelfde dag worden verzonden. Als u een nabesteld item in uw bestelling wilt annuleren, stuurt u ons uw verzoek door een ticket in te dienen. We nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

VERZENDKOSTEN & TIJDEN

Over het algemeen duurt het 7-9 dagen om te leveren, maar het heeft verschillende levertijden naar internationale bestemmingen. Gewoon een herinnering dat de verzendtijden worden geschat en mogelijk langer kunnen duren tijdens het hoogseizoen of vanwege een onjuist adres.

VERZENDSTATUS

.U kunt uw pakket volgen op deze site: 17track.net met uw trackingnummer. Stuur een ticket binnen 6 maanden na verzending als het pakket niet op tijd aankomt. Onze vertegenwoordiger neemt binnen 24 uur contact met u op. Houd er rekening mee dat achterstallige verzoeken mogelijk niet worden geaccepteerd.